Finalitat


L'objectiu de la Marxa per a la Salut Mental és conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental.

Dels beneficis obtinguts de les darreres edicions, es va poder organitzar la primera edició d'Esport per a tothom, la Festa de l'Esport Inclusiu, un esdeveniment que, amb l'esport com a eina integradora, persones amb problemes de salut mental van poder gaudir d'una jornada lúdica acompanyada de la resta de la ciutadania de Mataró.

Així doncs, Esport per a tothom, vol esdevenir com un acte anual on afavorir la integració i desestigmatització d'aquest col·lectiu, conscienciant i sensibilitzant a la ciutadania.

Amb la Marxa per a la Salut Mental, esdeveniment de caràcter familiar i esportiu, considerem que és la manera més efectiva per engrescar als participants a ser solidaris i sensibles a la realitat dels problemes de salut mental i al col·lectiu que l'envolta.

La marxa no té caire competitiu i està adreçada a tot tipus de persones, indistintament de la seva condició física o edat. Totalment recomanable per a famílies i colles d'amics que vulguin passar un bon matí d'esport saludable i solidari.

El recorregut us convida a redescobrir un Mataró de fora de muralles, on l'aglomeració i el caos de la ciutat són substituïts per un entorn de pau i natura.